[12:52 PM] Stažení ebooku [12:52 PM] [12:52 PM] Zobrazení čísla [12:56 PM]
April 19, 2024
Articles

Biologicky aktivní fosfolipidy: účinná prevence i podpora léčby

Přečtěte si, co jsou to biologicky aktivní fosfolipidy a jak podporují onkologickou léčbu.

Biologicky aktivní fosfolipidy: účinná prevence i podpora léčby

Biologicky aktivní fosfolipidy: účinná prevence i podpora léčby

Víte, co jsou to biologicky aktivní fosfolipidy? My vám to prozradíme. A také vysvětlíme, jak podporují onkologickou léčbu.

Aktivní prevence

Vedle pasivní prevence, která zahrnuje například častou dezinfekci rukou či nošení ochrany nosu a úst, je možné různým infekcím předcházet i aktivně. A to zejména posílením imunitního systému. Stačí dodržovat několik jednoduchých pravidel:

  • Dbejte na vyvážený jídelníček a optimální pitný režim.
  • Pravidelně se hýbejte, ideálně na čerstvém vzduchu.
  • Kompenzujte stres a udržujte se v dobré psychické kondici.
  • Dostatečně spěte.
  • Podpořte fungování imunitního systému speciálními doplňky stravy, které obsahují biologicky aktivní fosfolipidy.

Proč fosfolipidy?

Jde o druh lipidů, tedy tělu vlastních látek, jež jsou součástí buněčných membrán svalů, srdce, ledvin, plic i nervového systému. Zde zastávají nespočet důležitých funkcí, přičemž jednou z nich je podpora správného fungování imunitního systému. Ten se díky nim dokáže například zaktivovat tak, že jej atakující infekce nemá šanci přemoci. Záleží ovšem na tom, zda je v těle aktivních fosfolipidů dostatek.

V době, kdy je náš imunitní systém nadměrně zatěžován nebo se dá nápor na něj očekávat, je tedy zcela na místě užívat aktivní fosfolipidy v podobě doplňků stravy – například přípravek Ovosan. Ten je na českém trhu již více než 20 let a znají jej především onkologičtí pacienti, jimž pomáhá harmonizovat a posilovat imunitní systém při náročných onkologických procedurách. Může být podpůrnou kúrou pro pacienty, u kterých je kvůli standardní onkologické léčbě (chemoterapie, radioterapie či chirurgický zákrok) imunitní systém oslabován. Díky své schopnosti regenerace navíc Ovosan podporuje onkologickou léčbu tím, že snižuje dopady negativních důsledků vedlejších účinků léčby. Často tak pacientovi umožní v léčbě pokračovat, což zvyšuje šance na překonání nemoci. Zároveň onkologickým pacientům pomáhá udržovat vysokou kvalitu jejich života.

V knize Já, Ovosan si můžete přečíst různé příběhy a studie, které dokazují výjimečnou účinnost biologicky aktivních fosfolipidů na náš imunitní systém. Kniha je zdarma ke stažení zde.

Nebojte se zeptat

Pokud si stále nejste jisti, jak Ovosan správně užívat, nebojte se zeptat. Pokud na www.jaovosan.cz nenajdete odpověď na svoji otázku, můžete napsat na email eva.pokorna@jaovosan.cz. Pro konzultaci s lékařem existuje také telefonní linka Ovosan 800 201 210.

Andrew Moore - Book Webflow Template

Andrew Moore

Entrepreneur, Writer and Speaker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Dui lectus adipiscing sit non hendrerit odio rutrum semper ut. Sagittis turpis nulla eleifend nam egestas venenatis augue. Vitae nisi, id pulvinar augue tristique feugiat ultricies pretium proin. Velit quam et nunc diam molestie. Risus tempus.

About Andrew

Subscribe to my newsletter

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum aute irure dolor