[12:52 PM] Stažení ebooku [12:52 PM] [12:52 PM] Zobrazení čísla [12:56 PM]
April 24, 2024

Úspěšná léčba rakoviny žaludku s Ovosanem: Příběh pacientky a její rodiny

Přečtěte si příběh úspěšná léčby rakoviny žaludku s Ovosanem.

Úspěšná léčba rakoviny žaludku s Ovosanem: Příběh pacientky a její rodiny

Rodina řešila způsob podávání doplňkové léčby Ovosanem u pacientky s výživovou pumpou.

 

Pacientka (72 let) se střevními potížemi

Dvaasedmdesátiletá pacientka se po dobu tří měsíců potýkala s bolestmi břicha,  nadýmáním a nevolnosti po jídle. Zhubla 10 kg. Posléze byla u této pacientky diagnostikována rakovina žaludku s nepříznivým výhledem do budoucna a stav byl natolik vážný, že pacientka začala být vyživována pomocí sondy zavedené do tenkého střeva. Lékaři rodinu informovali, že dávají pacientce 3 týdny až 3 měsíce života, což je velmi silně zasáhlo a začali hledat způsob, jak své mamince pomoci.

Užívání Ovosanu a průběh léčby pacientky

 

Rodina netušila, jak své mamince pomoci, protože celých 11 dní hospitalizace nepřijímala ústy žádnou stravu. Naštěstí jim však bylo na osobní konzultaci s lékařem doporučeno nasazení Ovosanu a o pár dnů později byla pacientka propuštěna do domácí péče, kde rodina začala zkoušet příznivé účinky Ovosanu  - prozatím v dávce 15 tobolek denně, následně 24 ks tobolek denně.

Zanedlouho však byla pacientka opět hospitalizována z důvodu intolerance zavedené sondy a zhoršení příjmu potravy a tekutin. Rodina se velmi obávala o zhoršující se zdravotní stav. Během hospitalizace se stav upravil a pacientka zahájila plánovanou chemoterapii.  Příjem potravy dále cestou výživové pumpy, perorální příjem prakticky nulový.

Po propuštění domů rodina hledal způsob, jak v této situaci mamince podávat tobolky Ovosanu. Po konzultaci s lékařem pokračovali v dávkování 21 tobolek Ovosanu denně,  kdy pomocí injekční stříkačky dávkovali ve vodě rozpuštěné tobolky Ovosanu do výživy podávané sondou. Stav pacientky se začal zlepšovat a začala doma jíst nejdříve vývary a postupně i tuhé potraviny včetně masa a cítila se výrazně lépe. Ovosan mohla nadále přijímat perorálně.

Zlepšení zdravotního stavu pacientky

O dva měsíce později již byla denní dávka Ovosanu po poradě s lékařem 30 tobolek a rodina pacientky informovala o zlepšení celkového zdravotního stavu pacientky bez nevolností. Příjem potravy byl bez problémů a nadále podstupovala léčbu chemoterapií, kterou tolerovala velice dobře.

Poslední cyklus chemoterapie

O další měsíc později  rodina konstatovala velké zlepšení zdravotního stavu maminky. Výsledky krevních testů byly velmi dobré a po poslední dávce chemoterapie dokonce pacientka požadovala odstranit sondu, protože doma již konečně konzumovala veškerou stravu přes řízky a saláty až po přílohy. Maminka nadále pokračovala v užívání  30 tobolek Ovosanu denně pod dohledem rodiny.

Cíl a efekt doplňkové léčby rakoviny Ovosanem

Z příběhu je patrné, že rodina pacientky po konzultaci s lékařem zahájila doplňkovou léčbu přírodním preparátem Ovosan se směsí biologicky aktivních fosfolipidů BAF® a výsledky byly velmi příznivé – došlo k celkovému posílení organismu, postupné obnově příjmu stravy a pomoci k dobré toleranci podávané onkologické léčby. Kombinace látek obsažených v Ovosanu je jedinečná a nelze ji najít v žádném jiném preparátu na trhu.

A čeho chtěla rodina pacientky společně s lékaři docílit? Cílem doplňkové léčby Ovosanem bylo nejen podpořit léčebný efekt chemoterapie, nýbrž také snížit vedlejší nežádoucí účinky a zlepšit kvalitu života pacientky s rakovinou - a to se také podařilo!

Autor: Kristýna Nováková

Nebojte se zeptat

Pokud si stále nejste jisti, jak Ovosan správně užívat, nebojte se zeptat. Pokud na www.jaovosan.cz nenajdete odpověď na svoji otázku, můžete napsat na email eva.pokorna@jaovosan.cz. Pro konzultaci s lékařem existuje také telefonní linka Ovosan 800 201 210.

Andrew Moore - Book Webflow Template

Andrew Moore

Entrepreneur, Writer and Speaker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Dui lectus adipiscing sit non hendrerit odio rutrum semper ut. Sagittis turpis nulla eleifend nam egestas venenatis augue. Vitae nisi, id pulvinar augue tristique feugiat ultricies pretium proin. Velit quam et nunc diam molestie. Risus tempus.

About Andrew

Subscribe to my newsletter

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum aute irure dolor